Večeras u Gradskoj kući od 19 sati prijem za našeg zlatnog vaterpolistu Savu Ranđelovića

Večeras u Gradskoj kući od 19 sati prijem za našeg zlatnog vaterpolistu Savu Ranđelovića

20 августа, 2024 Off By aleksandra

postavio Energy press

Trostruki osvajač zlatnih medalja na Olimpijskih igrama Sava Ranđelović večeras će biti svečano dočekan u svom gradu, tačnije u Gradskoj kući. Prijem zlatnog vaterpoliste zakazan je za 19 časova, a biće i prilike da najmlađi dobiju autogram ili fotografiju sa našim najboljim vaterpolistom.

Na današnjoj sednici Gradskog veća, doneta je odluka da se Ranđeloviću uruči i 300.000 dinara za doprinos niškom sportu. U Gradskoj kući će ga svečano primiti gradonačelnik Dragoslav Pavlović i predsednik Skupštine Igor Novaković.

„Posebno mi je drago što nadam se da će tako biti ugostiti i neke mališane iz vaterpolo kluba i na taj pravi način učimo decu pravim vrednostima, a to je da se bave sportom, da ostave malo mobilne telefone, da budu društveno aktivni i da kroz sport mogu da grade sebe i svoju bolju budućnost“, poručio je nakon sednice Veća Dragoslav Pavlović.

On je istakao da je on pravi predstavnik i ambasador Niša, ne samo u polju sporta. Takođe, pozvao je i sve Nišlije da dođu u Gradsku kuću i pozdrave Savu Ranđelovića.

izvor i foto GP018

Podelite
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
Podeli