ČUPIN MEMORIJAL „NAJVAŽNIJE JE BITI ZDRAV“ 2024. GODINE NIŠ

ČUPIN MEMORIJAL „NAJVAŽNIJE JE BITI ZDRAV“ 2024. GODINE NIŠ

21 маја, 2024 Off By aleksandra

Energy press

Ovogodišnji ČUPIN MEMORIJAL „NAJVAŽNIJE JE BITI ZDRAV“, održava se u četvrtak, 13. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini) i biće humanitarnog karaktera, za pomoć malom sugrađaninu Dimitriju Todoroviću.

Zoran Radosavljević Čupa je bio dugogodišnji basista grupe Galija, direktor NKCa, poznat kao sjajan muzičar i veliki humanista. Preminuo je 2004. godine, a od 2005. godine se organizuju memorijalni koncerti i u njegovu čast skoro 20 godina, na završnici svakog koncerta, u ponoć, “kuca na vrata raja”.

Učesnici ovogodišnjeg Memorijala su bendovi:

– 557,
– GORA,
– MULJ,
– OFFLOAD
– Y.O.X.

Ulaz na memorijalni koncert je besplatan. Na ulazu u koncertni prostor biće postavljena kutija za sakupljanje priloga za pomoć malom Dimitriju kome su potrebna sredstva za operaciju u Americi, transplantaciju koštane srži u Srbiji, imunoterapiju…

Svi ljudi dobre volje koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a hteli bi da pomognu Dimitriju Todoroviću da ponovo pobedi protivnika jačeg od sebe, mogu poslati SMS sa brojem 248 na 3800. Na samom koncertu će biti organizovana i lutrija, da još više novca skupimo za Dimitrija.

Organizatori Čupinog memorijala su NKC i Udruženje građana Balkanrock.

Koncert počinje tačno u 20.30 časova.

Podelite
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
Podeli