SEMINAR: POSLOVNE MOGUĆNOSTI ČEŠKIH KOMPANIJA NA TRŽIŠTAMA SRBIJE, ALBANIJE I SEVERNE MAKEDONIJE

SEMINAR: POSLOVNE MOGUĆNOSTI ČEŠKIH KOMPANIJA NA TRŽIŠTAMA SRBIJE, ALBANIJE I SEVERNE MAKEDONIJE

4 фебруара, 2024 Off By aleksandra

izvor: export.cz

Ministarstvo spoljnih poslova Češke Republike u saradnji sa Južnočeškom privrednom komorom poziva Vas na seminar o aktuelnim poslovnim prilikama na tržištima Srbije, Albanije i Severne Makedonije.
Seminar će se održati u dva termina, i to u utorak, 6. februara 2024. godine, od 10 sati u palati Černin u Pragu, i u sredu, 7. februara 2024. godine, od 10 sati u Češkim Budejovicama, u sedištu Jug. Boemska privredna komora.

Mogućnosti u poslovanju će u oba termina predstaviti Pavel Danek, ekonomski diplomata Ambasade Češke Republike u Beogradu, Petr Vlk, ekonomski diplomata Ambasade Češke Republike u Tirani i David Černohorsky, ekonomski diplomata Ambasade Češke Republike u Skoplju. Učesnicima konferencije biće predstavljene aktuelne poslovne i investicione mogućnosti na pojedinim tržištima, kao i informacije o kulturi poslovnog pregovaranja, specifičnostima tržišta i stanju privrede u svakoj od ovih zemalja. U okviru oba seminara biće održane i kratke individualne konsultacije sa ekonomskim diplomatama za zainteresovane kompanije.

Za oba seminara potrebna je prethodna prijava. Prijavite se za seminar u Pragu na e-mail AkceOED@mzv.gov.cz , za ​​Češke Budejovice, prijave pošaljite na e-mail adresu kucerova@jhk.cz.

Radujemo se vašem učešću.

Podelite
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
Podeli