PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO: Neće biti nikakve tužbe protiv onih koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO: Neće biti nikakve tužbe protiv onih koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice

17 марта, 2023 0 By aleksandra

izvor Kurir Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik SrbijeAleksandar Vučić saopštio je danas da neće biti nikakve tužbe protiv onih koji „sebe nazivaju novinarima“.

– Ugled možete sami da uništite, u tome može da vam pomogne onaj ko ugled ima, a ne onaj ko ugleda nikada nije imao. Zato, neće biti nikakve tužbe protiv onih koji sebe nazivaju novinarima, a koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice. Vidimo se večeras u 18 u Sremskoj Mitrovici.- poručio je predsednik.

Predsednik je, inače, istakao da su ga jutros obavestili da je po njegovoj tužbi „zakazano suđenje protiv nekih novinara i producenata, zbog uvreda koje su na moj račun izneli u onom filmu Vladalac gde sam negativno rođen, kriminalac, svakakav“. On je dodao da nikada u poslednjih 11 godina nije podneo tužbu ni protiv jednog novinara.

– Ili se makar neko nazivao novinarom. Niti sam to učinio ovog puta, to je uradio advokat po generalnom ovlašćenju, i istog trenutka će povući tužbu, jer ja to ne radim. Ne radim zato što oni nisu mogli da unište ni moju čast, niti da naškode mom ugledu, jer taj ugled i nemaju. A to može samo da uradi onaj ko ima ugled, i ko govori istinu. To je kao kada bih govorio o onima koji protestuju danima i pričaju o izdaji, a znamo šta su radili našem narodu. Zato danas imamo pametnija posla, u Sremskoj Mitrovici u 18 časova.

Podelite
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
Podeli