U Niškom Domu zdravlja otvorena vrata za gradjane

U Niškom Domu zdravlja otvorena vrata za gradjane

9 јула, 2024 Off By aleksandra

postavio Energy press

Pored preventivnih pregleda, brojnih edukativnih radionica i poseta meštanima sela, niški Dom zdravlja želi dodatno da se približi građanima. Ova zdravstvena ustanova pokrenula je novu akciju pod nazivom „Otvorena vrata za građane Niša“.

U okviru ove akcije, građani Niša mogu da zakažu sastanak sa direktorom Doma zdravlja Miloradom Jerkanom. Građani imaju priliku da dobiju željene informacija ili da daju sugestije za funkcionisanje ove zdravstvene ustanove.

„Direktor će u narednom periodu razgovarati sa građanima koji žele da potraže pomoć u rešavanju ličnih problema u oblasti zdravstvene zaštite, zatraže savet, istaknu svoju molbu u cilju rešavanja različitih problema ili predlože ideju za unapređenje zdravstvenog sistema. Ideja je, da se rukovodstvo Doma zdravlja Niš neposredno upozna sa kojim teškoćama se susreću građani u ostvarivanju svog prava na zdravstvenu zaštitu“, navode iz Doma zdravlja.

Direktor Doma zdravlja Niš prof. dr Milorad Jerkan, organizuje prijem građana svake subote u prethodno zakazanom terminu. Sastanci se mogu zakazati na broj telefona 018/503-516.

Podelite
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20
Podeli